Nieuw in het assortiment

Blijf hier op de hoogte van de nieuwste toevoegingen in het assortiment van Vegro Expertisecentrum Hulpmiddelen. 

  

 • Felix Happybot
  vrijdag 23 oktober 2020
  Voor mensen met bijvoorbeeld autisme is het vaak lastig om te verwoorden hoe zij zich voelen, maar via Felix kunnen zij hier gemakkelijker over communiceren. Maar ook in de ouderenzorg kan Felix worden ingezet, om te dienen als een maatje aan wie ouderen kunnen vertellen hoe zij zich voelen.
  Lees verder
 • Bright Mirror
  vrijdag 23 oktober 2020
  Zelfkatheterisatie kan best lastig zijn. De Bright Mirror biedt voor vrouwen uitkomst. Het is een zelfdragende, compacte spiegel voorzien van een lampje.
  Lees verder
 • Afgietdeksel
  donderdag 17 september 2020
  De afgietdeksel is uitstekend voor het gemakkelijk en snel afgieten van groente, pasta, rijst etc.
  Lees verder
 • Correctiekous
  dinsdag 08 september 2020
  De Basko Stretch UP, ook bekend als Strassburg Sock of makkelijk gezegd correctiekous, biedt uitkomst bij ontstekingen en aandoeningen aan het hielbeen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hielspoor en bindweefselverkleving in de pees-spierplaat (de onderkant van de voet). De correctiekous zorgt ervoor dat de bindweefselverkleving - met lage rekspanning - wordt gerekt.
  Lees verder
 • Steve Gloves latex handschoenen
  vrijdag 04 september 2020
  De Steve Gloves zijn handschoenen, die voor maximale grip zorgen bij het aan- en uittrekken van steunkousen. Dit dankzij de antislipcoating. Met deze handschoenen kost het de gebruiker minder moeite om de steunkousen aan en uit te trekken, en zijn de kousen beschermd tegen beschadigingen, veroorzaakt door o.a. nagels, sieraden etc.
  Lees verder
 • Steve Dolphin EasyOff
  vrijdag 04 september 2020
  De Steve Dolphin EasyOff (een 'bandje') wordt gebruikt in combinatie met de Steve Glide Dolphin. Deze twee samen maakt het voor de gebruiker nog gemakkelijker om de steunkousen uit te trekken.
  Lees verder
 • Aantrekhulp Steve Glide Dolphin
  vrijdag 04 september 2020
  De Steve Glide Dolphin is perfect om zelfstandig de elastische steunkousen - met een open teenstuk - aan en uit te trekken. Het enige dat de gebruiker moet doen, is een klein beetje kracht zetten in de handen en armen. Dit aan- en uittrekhulpmiddel is erg geschikt bij rugpijn, of pijn aan armen, benen of handen.
  Lees verder
 • Aantrekhulp Steve+ EasyOn
  vrijdag 04 september 2020
  De Steve+ EasyOn is een hulpmiddel om alle soorten kousen gemakkelijk aan en uit te trekken. Maar, vooral geschikt voor armkousen. De gebruiker kan zelfstandig, door een klein beetje te bukken, de Steve+ EasyOn ook goed gebruiken voor het aantrekken van beenkousen.
  Lees verder
 • Aantrekhulp Steve+ Compleet
  vrijdag 04 september 2020
  Het aan- en uittrekken van een steunkous voor een been was nog nooit zo makkelijk. Met de Steve+ Compleet trekt de gebruiker zelfstandig alle steunkousen makkelijk aan en uit, zonder te hoeven bukken. Dit aan- en uittrekhulpmiddel is helemaal demontabel, en dus makkelijk mee te nemen.
  Lees verder
 • Draagtas Charder MS4200 Babyweegschaal
  maandag 24 augustus 2020
  Draagtas, geschikt voor de Charder MS4200 baby​​​​weegschaal.
  Lees verder
 • Charder MS4200 Babyweegschaal
  maandag 24 augustus 2020
  De Charder MS4200 is dé perfecte weegschaal om een baby te wegen, doordat die over de spartel functionaliteit beschikt. Dit houdt in dat het gewicht berekent kan worden terwijl de baby beweegt. Het gemeten gewicht is uiterst betrouwbaar. Dit is het resultaat van de tarra functionaliteit (zero-tracking).
  Lees verder
 • Schootkussen Lap tray
  woensdag 12 augustus 2020
  Een Lap Tray - ook wel een schootkussen - is een ideaal hulpmiddel om te ontbijten op bed, of te dineren op de bank. Of gewoon als ondersteuning bij een boek lezen. Het stevige blad met opstaande rand voorkomt dat voorwerpen er vanaf schuiven.
  Lees verder
 • Omron Lichaamsvetmeter
  woensdag 12 augustus 2020
  De Omron BF212 is een uitgebreide lichaamsvetmeter. Binnen enkele seconden wordt het gewicht, vetpercentage en BMI (Body Mass Index) berekend. De lichaamsmeter is heel makkelijk in gebruik: de gebruiker voert eenmalig het volledige profiel in (leeftijd, lengte en geslacht).
  Lees verder
 • Handschoen Reuma Artritis
  vrijdag 17 juli 2020
  De wasbare artritis handschoenen bieden warmte en een milde druk, wat zorgt voor een betere bloedcirculatie. Deze handschoenen zijn ook te gebruiken om pijn aan de handen en vingers te verminderen, bijvoorbeeld stijfheid of zwellingen, maar ook om het eventuele genezingsproces te verbeteren.
  Lees verder
 • Sta-opstoel
  vrijdag 17 juli 2020
  De Turin is een comfortabele sta-opstoel met twee motors. De rugleuning en voetsteun zijn - apart van elkaar - in elke gewenste positie te verstellen.
  Lees verder
 • Beleefplekken
  woensdag 03 juni 2020
  De pop-up beleefplekken zijn ruimtes die worden ingericht als herkenbare plekken van vroeger. Het doel hiervan is dan ook: het creëren van een sociale ontmoetingsplek en meer interactie voor de bewoners.
  Lees verder
Laden
Laden
Het nationaal keurmerk hulpmiddelen Vegro is MVO gecertificeerd