Home > Vegro Compleet > Service & Onderhoud

Service & Onderhoud


Veiligheid staat voorop. Het is daarom belangrijk dat u uw hulpmiddelen goed onderhoudt en van tijd tot tijd laat keuren. Vegro neemt u deze zaken graag uit handen. Wij kunnen al het onderhoud van uw producten coördineren. Dit is merkonafhankelijk en volgens de laatste richtlijnen. U heeft hiervoor slechts één aanspreekpunt nodig. Bovendien blijven de onderhoudskosten, het beheer en de staat van uw hulpmiddelen geheel inzichtelijk.

Preventief onderhoud
Beter voorkomen dan genezen! Vegro verzorgt voor u preventief het onderhoud van uw hulpmiddelen. Dit preventieve onderhoud bestaat uit:
• Een jaarlijkse onderhoudsbeurt
• Een keuring volgens de meest actuele norm
• Volledige controle op gebreken
• Het reinigen en smeren van de afzonderlijke onderdelen
• Advies over belangrijke reparaties en wanneer een hulpmiddel vervangen moet worden

Het preventief onderhoud doet Vegro één keer per jaar. Dit gebeurt op de door u gewenste locatie(s) tijdens kantoortijden

Correctief onderhoud bij defect
Heeft een hulpmiddel een defect? Dan kunnen wij correctief onderhoud voor u verzorgen. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Nadat u het defect heeft gemeld, zijn we direct de volgende werkdag bij u op locatie om het probleem op te lossen.

Gecertificeerde keuringen
Bij alle hulpmiddelen moet een instelling aan kunnen tonen dat ze er alles aan gedaan hebben om de veiligheid te garanderen. Wij adviseren u om deze hulpmiddelen jaarlijks te laten keuren. Vegro is hiervoor gecertificeerd en voert deze keuringen graag voor u uit. Ook verzorgen we gecertificeerde keuringen voor elektrische hoog-laagbedden en bad-, douche- en toilethulpmiddelen. Onze monteurs krijgen regelmatig scholing om op de hoogte te blijven van relevante ontwikkelingen.

Check
In plaats van jaarlijks preventief onderhoud, kunt u er bij bepaalde hulpmiddelen ook voor kiezen om dit tweejaarlijks te laten doen. In het jaar dat u geen preventief onderhoud laat uitvoeren, doen we een preventieve check. Bij een check kijken we enkel een aantal vasten punten na. Producten waar een twee jaarlijkse check voor wordt aanbevolen zijn bijvoorbeeld douchestoelen of mechanische rolstoelen.Laden
Laden
Het nationaal keurmerk hulpmiddelen Vegro is MVO gecertificeerd