Home > Vegro Compleet > Reinigen

Reinigen


Wanneer u hulpmiddelen inzet in uw zorginstelling, wilt u natuurlijk weten dat ze goed en veilig werken. Daarom is het belangrijk dat u ze regelmatig reinigt of laat reinigen.

Wasstraat
Alle distributiecentra van Vegro beschikken over een wasstraat waarin alle hulpmiddelen gereinigd en gedesinfecteerd worden. De wasstraat wordt bemand door professionele schoonmaakmedewerkers die exact weten welke schoonmaakbehandeling noodzakelijk is voor uw hulpmiddelen.
Schoon materiaal is een voorwaarde voor het leveren van verantwoorde zorg. Het reinigingsproces vormt ook een goede basis voor transparantie in het hele proces van kwaliteit en veiligheid van hulpmiddelen.

Technische controle
Na het reinigen en desinfecteren, doen wij bij ieder hulpmiddel een technische controle. Zo weten wij of uw product nog steeds optimaal werkt. Als er een reparatie nodig is, dan voeren wij die direct uit. Daarna reinigen we het hulpmiddel opnieuw. Zo weet u zeker dat uw hulpmiddelen technisch in orde zijn en dat ze aan alle hygiënevoorschriften voldoen.

Reiniging op locatie
Wij kunnen ook bij u op locatie bepaalde hulpmiddelen komen reinigen, zoals rolstoelen of bedden. Zo missen uw cliënten hun hulpmiddel maar even.Laden
Laden
Het nationaal keurmerk hulpmiddelen Vegro is MVO gecertificeerd