Somnox
Eenvoudig de innovatie hulpmiddelen in huis
Onderzoek welke hulpmiddelen het best bij uw bedrijf passen
Gemakkelijk aan te vragen


Ontmoet Somnox


Twintig procent van de bevolking - van 12 jaar en ouder – heeft een slaapprobleem. Daarmee wordt bedoeld: moeite met in slaap komen, ’s nachts vaak wakker worden, of ’s ochtends heel vroeg wakker worden. Een goed slaapritme is erg belangrijk voor de gezondheid. ’s Nachts worden namelijk de gebeurtenissen van de dag verwerkt en kun je er de volgende dag weer tegenaan. Door chronisch slaaptekort kunnen dingen niet verwerkt worden en zal stress toenemen. Daardoor zal in slaap komen weer moeilijk gaan en zo ontstaat een vervelend patroon. Maar gelukkig is er een oplossing! Slaaprobot Somnox kan de slaapkwaliteit van mensen namelijk op een natuurlijke manier verbeteren.

Wat is de functie van Somnox?


Somnox zorgt voor ontspanning. Daarom is de slaaprobot niet alleen ’s nachts te gebruiken, maar ook overdag. Bijvoorbeeld als begeleiding van een meditatiesessie, of tijdens het bijkomen op de bank. Maar hoe draagt Somnox bij aan een betere slaapkwaliteit?

1. Somnox zorgt voor een rustige ademhaling


Een van de belangrijkste functies van Somnox is het bijdragen aan een ontspannen ademhaling. Somnox heeft namelijk een eigen ademhalingsritme en bij het vasthouden van de slaaprobot neemt de gebruiker deze onbewust over. Zo ontstaat een vertraagde ademhaling en komt iemand tot rust. Ook kan er via de app gekozen worden tussen verschillende ademhalingsritmes, passend bij de persoonlijke wensen.

2. Somnox geeft het gevoel van geborgenheid


De ronde vorm, het gewicht en het zachte materiaal van Somnox zorgen voor een gevoel van geborgenheid. De vorm is zo ontworpen dat de gebruiker ermee kan slapen in de foetushouding en de armen eromheen kan slaan, of zelfs kan ‘knuffelen’. Natuurlijk zijn andere slaapposities ook mogelijk en net zo comfortabel.
 

3. Somnox geeft ontspanning door rustgevende geluiden


Somnox heeft een speaker, waarop de gebruiker ontspannende geluiden kan afspelen. Denk dan aan meditatie, een slaapliedje, een ruisgeluid of andere muziek. Dit is makkelijk in te stellen via de app van Somnox.

Laden
Laden
Het nationaal keurmerk hulpmiddelen Vegro is MVO gecertificeerd