Home > Vegro Compleet > Huur & Lease

Huren en leasen van hulpmiddelen


De zorg in Nederland is continu in beweging. Dit maakt het voor u als zorgaanbieder belangrijk uw hulpmidde­len zo efficiënt mogelijk in te zetten. Vegro helpt u daar graag bij!

Huren van hulpmiddelen is soms voordeliger dan kopen. Bij Vegro kan huren namelijk per dag of per week. Bent u er niet helemaal zeker van wat in uw geval het voordeligst is? De afdeling Hulpmiddelenbeheer geeft u graag advies.

Wisselende vraag
De vraag naar hulpmiddelen in zorgcentra is wisselend. Hierdoor kan het gebeuren dat uw cliënt niet altijd direct het gewenste hulpmiddel ter beschikking heeft, of dat een hulpmiddel juist ongebruikt blijft. Bovendien heeft u bij het gebruik van meerdere hulp­middelen te maken met diverse leveranciers en daardoor verschillende afspraken.

Eenvoudiger voor medewerkers
Bij ons kunt u hulpmiddelen ook huren in plaats van kopen. U geeft aan welke artike­len u nodig heeft, Vegro levert ze bij u, altijd schoon en goed onderhouden. Een bijko­mend voordeel van huren bij Vegro is dat uw medewerkers te maken krijgen met maar één vast contactpersoon.

Advies over huren of kopen
Voor het huren van hulpmiddelen kunt u terecht bij onze afdeling Hulpmiddelen­beheer. De medewerkers op deze afdeling beantwoorden graag al uw vragen met een passend advies.

Tarief per dag of per week
Bij de huur van hulpmiddelen zit u niet vast aan een contract, maar betaalt u een tarief per dag of per week. Onze huurartikelen zijn altijd gekeurd en goed onderhouden.

XL-artikelen
Overgewicht en obesitas komen steeds vaker voor in Nederland. Voor deze men­sen heeft Vegro 'XL-artikelen' opgenomen in het assortiment.

Lease
Naast huren is het ook mogelijk om hulp­middelen te leasen. Producten als tilliften, AD matrassen en bedden zijn hier erg ge­schikt voor. Wanneer u hulpmiddelen least, betaalt u een bedrag per periode per hulpmiddel. Zo hoeft u niet in één keer een grote investering te doen. De onderhouds­kosten zijn bij de leasekosten inbegrepen. U weet vooraf dus precies wat de maande­lijkse kosten zijn.

Laden
Laden
Het nationaal keurmerk hulpmiddelen Vegro is MVO gecertificeerd