Home > Vegro Compleet > Groothandel

Groothandel & Webwinkel


Al uw hulpmiddelen in grote getalen inkopen bij één leverancier? Bij Vegro bent u hiervoor aan het juiste adres.

Bent u op zoek naar onze webwinkel? Klik dan hier.

Alle producten onder één dak
De Vegro groothandel beschikt over een zeer breed assortiment. Hierdoor heeft u altijd al uw benodigdheden onder één dak en weet u zeker dat het hulpmiddel dat u ontvangt voldoet aan de gewenste eisen. Bovendien is er door de brede variatie aan producten te allen tijde een alternatief aanwezig.
Vegro heeft een assortimentencommissie die alles in de gaten houdt op het gebied van hulpmiddeleninnovatie. Zo blijft het productassortiment van Vegro altijd up-to-date.

Persoonlijk en deskundig advies
Bij Vegro staan kwaliteit en service voorop. Onze specialisten voorzien u van deskundig advies en doordat u bij Vegro een vast aanspreek punt hebt, creëert de specialist kennis en kunde over de wensen en behoefte van uw bedrijf. Het stellen van duidelijke afspraken met een vaste leverancier bespaart u tijd en voorkomt verwarring.

Proefplaatsing
Om zeker te weten dat een product past bij uw zorgaanvraag, is het mogelijk een product 14 dagen op proef te nemen. Voor enkele producten is alleen een zichtlevering mogelijk, denk hierbij aan producten die volledig schoon moeten blijven zoals douchestoelen en brancards. De ervaring leert dat het wenselijk is meerdere modellen tegelijkertijd op proef te nemen. Zo kunt u goed vergelijken welk type van het desbetreffende hulpmiddel het best bij de zorgaanvraag past. Bij een zichtlevering en proefplaatsing geven wij altijd een productpresentatie aan het personeel van de locatie. Daarnaast leveren wij uitgebreide productinformatie aan zodat u ook tijdens de gehele proefperiode en daarna de uitleg bij de hand heeft.

Bestellen
Het bestellen van hulpmiddelen is mogelijk in zowel grote als kleine aantallen. Bestellen doet u via de website: groothandel.vegro.nl. Hier is het complete groothandel assortiment van Vegro op te vinden. Op de website zijn alle bestelbare hulpmiddelen voorzien van productfoto’s en uitgebreide omschrijvingen. Daarnaast wordt een groot aantal producten ondersteund met een instructievideo. Liever per e-mail uw bestelling doorgeven? Dat kan door uw bestelling te mailen naar het adres commercieelzakelijk@vegro.nl.
Bent u nog geen klant van Vegro maar wenst u wel een bestelling te plaatsen? Neem dan contact op via het telefoonnummer 0900 - 388 77 66, of stuur een e-mail naar commercieelzakelijk@vegro.nl . Dan zorgen wij dat er een account voor u wordt aangemaakt.Laden
Laden
Het nationaal keurmerk hulpmiddelen Vegro is MVO gecertificeerd