Home > Vegro compleet > Depot

Depot


Hoeveel van uw hulpmiddelen zijn dagelijks in echt gebruik? Vaak nemen ongebruikte hulpmiddelen flink wat ruimte in beslag. Vegro biedt hiervoor de oplossing met: het huren van opslagruimte in de depots.

Hulpmiddelendepots
In onze distributiecentra beschikken wij over hulpmiddelendepots. Hier kunt u hulpmiddelen
opslaan die u op dat moment niet nodig heeft. Veel van onze klanten kiezen daarvoor, omdat de ervaring leert dat de vierkante meters in zo'n depot goedkoper zijn dan de vierkante meters in het zorgcentrum. Zo heeft u meer oppervlakte om te gebruiken voor uw activiteiten.

Reiniging en technische controle
Wanneer we uw hulpmiddel opgehaald hebben, reinigen en desinfecteren we het eerst. Vervolgens doen onze monteurs een technische controle. Als het hulpmiddel technisch in orde is, slaan we het voor u op in het depot.

Snelle levering
Wij maken voor u inzichtelijk welke van uw hulpmiddelen in het depot bij Vegro staan en wat de staat van de artikelen is. Heeft u het hulpmiddel weer nodig? Vraag het bij ons aan, dan leveren we het standaard de volgende werkdag. Het kan natuurlijk voorkomen dat u een product nog sneller nodig heeft. Ook dat is bij Vegro geen enkel probleem. Bij een spoedlevering leveren we u het hulpmiddel dezelfde dag.

Laden
Laden
Het nationaal keurmerk hulpmiddelen Vegro is MVO gecertificeerd