Home > Vegro Compleet > Beheer

Beheer


Overzicht houden over de aanwezige hulpmiddelen is voor een zorgorganisatie niet altijd makkelijk. Vaak is onduidelijk welke hulpmiddelen er allemaal al in huis zijn. Bovendien hebben medewerkers doorgaans geen tijd om in de gaten te houden of een product bijvoorbeeld gekeurd of gereinigd is, en dat terwijl een goed beheer van hulpmiddelen u veel geld bespaart. Vegro kan op dit gebied geheel ontzorgen. Dat doet Vegro met één loket voor al uw vragen.

Kwaliteit en efficiëntie
Het waarborgen van de kwaliteit van uw hulpmiddelen staat voorop. Dit betekent onder andere dat wij de service en het onderhoud uitvoeren volgens de eisen van de Inspectie voor de Gezondheidszorg. Maar ook efficiëntie hebben we hoog in het vaandel staan. Wij geven u inzicht in de bezettingsgraad van uw hulpmiddelen. Hoe vaak wordt elk artikel gebruikt? Wat staat waar? Dankzij onze ruime kennis en ervaring denken wij met u mee en zoeken wij proactief oplossingen voor elk hulpmiddelen-vraagstuk.

Vegro Portaal
Het Vegro Portaal ondersteunt u bij het beheer van uw hulpmiddelen. In dit portaal bekijkt u makkelijk de status van ieder hulpmiddel. Wanneer wij het beheer van uw hulpmiddelen uit handen nemen, voorzien wij alle hulpmiddelen van een barcode. Wanneer u deze barcode scant, ziet u direct alle informatie. Denk aan de locatiegeschiedenis, het meest recente keuringsrapport of de datum van de volgende reiniging.Laden
Laden
Het nationaal keurmerk hulpmiddelen Vegro is MVO gecertificeerd